Tuesday, 29 May 2012

1st GiveAway by Nabila Medan

Assalamualaikum..



wahh.. first time join giveaway ni dari Nabila Medan. Sebelum ni tak pernah join mana-mana GA lagi. Kalau tak menang pun tak pe, tapi kalau menang pun best jugak. Dah dapat pengalaman pun kira okey lah. Nak buat benda ni pun aku tak reti, ambik masa berjam-jam kekeke. Alhamdulillah jadi jugak setelah berhempas pulas nak linkkan banner ni, maklumlah first time. Korang jom lah join ramai-ramai. kasi meriah lagi, klik banner di atas untuk join. Thanks kepada Cik Iylia kerana tag sy.


Tagging:
~Yana~



3 comments:

Yana Libra said...

thanx tag~~ :D

saya tgk2 dulu ye :)

Atyrah said...

Sama-sama yana :)

syeera said...

Salam dear,

Jom sertai "saya dan skirt". Ambil gambar anda dengan skirt secara creative dan anda mungkin menang. maklumat lanjut visit

http://raspberrymerah.blogspot.com/2012/05/contest-saya-dan-skirt.html

:)