Thursday, 24 May 2012

FREE SHOUTBOX ICON



Assalamulaikum..


Hi, selamat pagi.. sihat??hehe. Semalam aku boring tak boleh nak tido, pastu saja gatai buat icon shoutbox yang tak berapa elok ni, aku buat kecik-kecik ja tak besar mana, macam size shoutbox yang aku guna tu. Aku dah try kat blog aku dulu sebelum share sini, kalau nak, silakan ambik. Aku tak pandai mengedit, kalau tak jadi jangan marah aku. Hehe.





http://i1062.photobucket.com/albums/t499/atyrah1/shoutn.gif




http://i1062.photobucket.com/albums/t499/atyrah1/petii-borak.gif



http://i1062.photobucket.com/albums/t499/atyrah1/shoutw.gif

http://i1062.photobucket.com/albums/t499/atyrah1/FREEB.gif

http://i1062.photobucket.com/albums/t499/atyrah1/shouthe.gif






<opss...sila abaikan, gambar ini>




8 comments:

~~oOpEt~~ said...

cantiknya :)

PariPariPutih said...

BW With My Beautiful Quotes Sharing..I'm Lovin It.. http://paripariputih.blogspot.com/2012/05/my-beautiful-quotes-sharing.html

Romeo Laut said...

cantik ni... macam mana nak buat?

Romeo Laut said...

alahai.. tak pandai guna photoshop. saya guna fotostall boleh? heheh.

BP Boy said...

rajinnyer la hai kwn yg sorang ni.. =)

Atyrah said...

Romeo laut, sye buat ni guna photoshop. tq semua sudi comment :D

Cik Kay Jue said...

comel.. buat pakai software apa?

Atyrah said...

Cik Kay Jue.. sy guna photoshop :)