Wednesday, 30 May 2012

Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie

Assalamualaikum...

Nak join: klik banner diatas



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Follower Blog anda 350 dan kebawah , atau 500 dan kebawah juga (tempat terhad)
2. Tajuk "Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie"
3. Copy banner budak tecik atas ni dan linkkan ke Sini (URL segmen ini) atau anda tak pandai , anda boleh guna cara ini (Click Here)
4. Follow blog FR (nak unfollow lepas habis promosi blog pun boleh)
5. Erm.. itu jela rasanya (^_^) lebih-lebih nanti muntah uwekkkss.
6. Semua syarat dituruti blog anda dimasukkan dalam bloglist Fariz Reza [Dot] Com
7. Masukkan link entry anda di Kotak Komen bersama ayat seperti berikut "Setuju atau tidak setuju" blog anda dimasukkan dalam BW list ( Penjelasan )

Note:
Segmen ditutup apabila Blogger yang mendaftarkan diri seramai 50 orang.
Bloglist anda kekal selama seminggu dari tarikh segmen ditutup.





8 comments:

Ordinary Zati said...

jom join giveaway ni, zati tag kamu :)

http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html

Fariz Reza [FR] said...

Assalam terima kasih join...salam perkenalan

dan selamat membara di dunia blogger dari FR dan terus maju dalam dunia Blogger (^_^)

Atyrah said...

waalaikumussalam :)

Atyrah said...

Salam perkenalan juga, Thank you FR :)

Farie Faraway said...

Singgah jadi follower ke 105 , datang dari segmen yang sama jugak . :)

Atyrah said...

sama lah kita, thanks @Farie Faraway, salam perkenalan :)

dRopPuc!noo™ said...

Salam.Singgah sini. Datang dari coffee shop sebelah.. :)

Memalukan! 2AM mentioned Malaysian Women.. jemput singgah http://droppucino.blogspot.com/2012/05/k-pop-group-2am-talk-about-mala

tirahzairi said...

singgah~