Sunday, 15 July 2012

Alamak Hidung Saya Merah



                                         Assalamualaikum..


Hai korang.. sihat dak?? sekarang ni dah macam orang sakit je rasa, asyik berhingus tapi tak makan ubat la pulak. tak sangka datang bilik kawan tadi. tak sangka dia bawak kotak first&aid,
mai aii banyak gila ubat dia bawak, dah macam kerja doktor pulak aku tengok minah sorang ni. Tengok dia bawak keluar ubat hingus(selsema) so aku makan lah satu.







Buat kedua kalinya aku rasa macam budak hingusan sekarang ni. Opss... lupa nak cakap kalau selsema pastu korang tak da ubat nak makan so korang bolehlah lawat bilik kawan korang, mana tahu untung-untung dia ada bawak ubat, korang boleh jugak mintak sikit  kan haha... sebenarnya aku malas nak pegi kelinik thats why aku biar je sakit-sakit berlarutan, malas punya pasal. Bukan apa kalau pergi kelinik mak aii punya lah lama nak tunggu giliran nak dirawat tuh. Kalau amik ubat kat kelinik dalam ni free jer, saja mention nanti korang fikir aku kedekut pulak thats why ubat-ubatan  aku ambik kat kawan jer, bukan kat doktor. Sakit selsema jer tak pe kot. Esok nak pegi Teluk Batik lah huhu. Mandi laut, hmmm dah lama tak mandi laut ni, awkward excited kejap,kekeke. Apa yang aku melalut kan ni... nanti korang menci pulak, weee... bye2.


2 comments: