Saturday, 25 June 2016

MY BODYGUARD 3 ORANG GENTELMENT


ASSALAMUALAIKUM


Semalam punya cerita plan nak p beli baju raya time pagi.. pastu solat jumaat kat perjalanan boleh plan jelah.. alih-alih petang baru pergi.. semalam lepas solat jumaat dalam pukul 3 macam tu kami p sungai petani beli baju raya alih2 jumpa bos kat parksoon sungai petani. nasib baik bos tak nampak.. pheww berpeluh...

Ni nak cerita pasal hero2 atau body guard aku..hahaha macho tak semua baik ngaku.. yang paling depan tu adik aku yang paling kecik. kecik ke? tak kecik sangat la... dia ni kalau pilih barang mau berejam tunggu yang dia sahaja..  yang tengah berbaju putih tu adik aku nombor tiga dia ni asyik dengan iphone dia ja. dunia dia dengan iphon dia saja yang belakang sekali tu abang sulung aku abang long hery ni pun kalau pilih apa-apa lepas tengok yang ni nampak yang lain pulak pegang yang lain yang lain pulak dia nampak.. hahaha. macam-macam kalau aku pulak ikut ja tapi sekali membeli tak ingat dunia.

itu sahaja untuk coretan kali ni daaa...




No comments: