Friday, 24 June 2016

TEMA BAJU RAYA 2016 IALAH WARNA GREY ATAU KELABU



ASSALAMUALAIKUM


Hai... selamat berpuasa pembaca blog yang budiman,,, tup tap tup tap dah 20 hari genap kita berpuasa pada tahun ini. Terasa macam sat ja.. dah nak raya.. Macam mana dengan persiapan raya hampa.. dah siap ka atau tunggu last minit baru kalut nak shopping baju raya.. ok kita straight to the point..


Pada tahun 2016 ni atirah dan keluarga memilih tema baju raya kami sekeluarga dengan warna grey atau kelabu asap orang panggil haaa kau! Alhamdulillah semua dah beli baju warna grey cuma mak ja yang belum jumpa yang berkenan di hati baju warna grey..



Bagi atirah sendiri tirah menggunakan konsep mix and match haaa sebab apa atirah kata macam tu.. sebab baju raya atirah bukan yang sepasang siap dah tapi baju raya atirah kali ni unik sikit sebab tirah beli baju dan kain nya asing.. kenapa atirah kata lagu tu.. sebenarnya baju raya atirah beli asing-asing cuma warna kain dan baju tirah pilih yang seakan-akan.. haa kalau nak tengok tunggu atirah update gambarnya masa raya nanti.. Mesti tak sabarkan ceewahh.. hehehe




No comments: