Wednesday, 26 April 2017

HANYA MAMPU TERSENYUM


Assalamualaikum....

Hai kalian, apa khabar??  khabar baik hendaknya ya... hehe.. kak aty ada satu story story ni best ke tak best?? ko rase hehe.. terover pula disitu.. sebenarnya kan 01.04.2017 genap setahun kak aty berkerja di komponi big boss kak aty En. Abdul Halim Ali... kak aty nak mengomel sikit lah kan.. seberenarnya kak aty seronok cuma ada tapi?? apa tapinya?? ha meh sini kak aty nak kobar kek ekau ni haa.. dengar baik-baik ye.. Hadam dan halusi cukup2 cerita kak aty yang kak aty bakal cerita kan dekat korang ni.. dari tadi tak cerita-cerita.. ok.. haha.. saje buat suspend.. 

sebenarnya kak aty happy sangat sebab 1 ada kerja, 2 dekat dengan rumah, 3 makan free, 4 dan banyak lagi kalau kak aty nak senarai kelebihannya syukur sangat... kak aty ni jenis yang sensitif nau orang nye.. apa2 orang buat kak aty jenis yang cepat terasa.. korang rasa ada tak tips nak buang atau kurang kan tabiat ni.. kak aty rasa benda ni sedikit sebanyak mengganggu kehidupan dan kerja kat aty.. sbb tahap kesensitifan kat aty ni dah terlampau over sampaikan mengganggu emosi kak aty.. 

kalau korang ada tips share la degan kak at.. kak aty perlu sangat.. sikit2 kat aty ni cepat terasa..

kak aty rasa kak aty perlu muhasabah diri dan banyak bersyukur diatas rezeki dan nikmat kehidupan yang Allah pinjamkan ni.. kak aty akan bvelajar sikit demi sedikit sampai kak aty berjaya buang tabiat buruk kak aty tu.. korang doakan lah kak aty berjaya ye... Sekian kak aty mohon undur diri.. Assalamualaikum....


HIDUP KENA CHILL DAN BANYAK BERSYUKUR KEPADA ALLAH


                          

No comments: