Wednesday, 26 April 2017

NIAT KAK ATY NAK AKTIF BERBLOG

 Assalamualaikum



Hai apa khabar?? semoga kita semua didalam lindungan Allah s.w.t amin... kak aty nak menyampaikan hasrat kak aty yang baru saja terpendam ni.. sebenarnya kak aty nak aktif berblog semula macam tajuk entri kak aty ni.. kak aty nak cerita banyak pasal kehidupan kak aty, apa yag kak aty buat, cerita pahit, manis, suka duka kak aty kak aty nak menterjemahkan dalam penulisan dalam blog kak aty ni.. tapi?? ya da tapi hehe seperti yang kak aty paham sngat perangai kak aty ni.. mai mood rajin konon nak update blog hari-hari lah cehh boleh percaya ke?? haha tu korang fikir lah sendiri..   


kak aty rasa  benda first yang kak aty nak buat ialah kak aty nak make over balik blog kak aty yang kak aty rasa tak tersusun ni haaa... kak aty nak buat yang comel2 tu, comel ke?? sesuai dengan umur kak aty yang dah lebih dua puloh dekat ni.. haaa kau?? hehe..


kak aty harap sangat misi kak aty nak make over blog kak aty ni berjaya.. sebab kak aty perlu godek2 balik HTML COD, cari tutorial ubah blog haa kau rasa?? tak cellenging lagi ke tu.. teringat balik kak aty masa mula2 buat blog dulu.. tak tidur kau excited nak decorated blog.. ada je benda baru kak aty belajar tentang pengeditan blog ni masa dulu2.. sekarang nak start balik.. kau rasa mampo ke?? ha nantikkan wajah baru blog kak aty nanti.. p:s jangan tegejuk... hehe..ok lah terima kasih sudi baca bebelan kak aty ni.. kalau rasa muak tak payah baca.. kalau rasa kau nak komen la.. takda sapa nak halang! ok bye!